ASENNUSKOULUTUKSET

Järjestämme koulutuksia Tierrafino ja Rivedil tuotteista. Kursseilla pääsee tekemään mallilevyjä materiaaleilla ja saa käytännön vinkkejä asennukseen sekä teoriatietoa pohjien vaatimuksista ym. Koulutukset järjestetään showroomillamme Klaukkalassa, joka on lähellä Helsinki – Tampere moottoritietä  ja sinne on helppo tulla mistä päin Suomea vain. 

Kurssit on jaettu tuoteryhmittäin ja ne ovat yleensä yhden päivän mittaisia. Poikkeuksena aito marokkolainen Tadelakt kurssi, joka kestää kaksi päivää.  Ryhmät pidetään riittävän pieninä, jotta jokainen saa riittävän henkilökohtaista ohjausta. 

Huom! Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia yrityksille. Ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopivasta koulutuksesta. 

 

RIVEDIL DELUXE

Su 26.5.2024  klo 9.30 -17.00

Kurssilla tutustutaan kolmeen Rivedilin erikoismaaliin; Super Brilliant, Sinfonia ja Rouge ja harjoitellaan erilaisten pintojen toteutusta käytännössä. Saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan 6 erilaista erikoispintaa ja saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä. 

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: Vähintään 8 henkilöä.

PAIKKA: Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

HINTA:150 €/ henkilö + erikoistyövälinepaketti (80 €). Hinta sisältää myös aamu- ja iltapäiväkahvit & pullat tai pikkuleivät. (sis. Alv 24%)

ILMOITTAUTUMINEN: Sonja.ikonen@harmoniadesign.fi
Lähetä omat yhteystietosi (nimi, postitusosoite ja puh) sähköpostitse, niin saat kurssimaksun, jolla varmistat paikkasi kurssille.

KOULUTTAJA: Sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkanen. Sonjalla on takanaan yli 25 vuoden kokemus erikoispintojen toteuttamisesta. Tutustu tarkemmin:@sisustuskouluharmonia ja www.sisustuskouluharmonia.fi

KURSSIESITE varaa paikka