ASENNUSKOULUTUKSET

Järjestämme koulutuksia Tierrafino ja Rivedil tuotteista. Kursseilla pääsee tekemään mallilevyjä materiaaleilla ja saa käytännön vinkkejä asennukseen sekä teoriatietoa pohjien vaatimuksista ym. Koulutukset järjestetään showroomillamme Klaukkalassa, joka on lähellä Helsinki – Tampere moottoritietä  ja sinne on helppo tulla mistä päin Suomea vain. 

Kurssit on jaettu tuoteryhmittäin ja ne ovat yleensä yhden päivän mittaisia. Poikkeuksena aito marokkolainen Tadelakt kurssi, joka kestää kaksi päivää.  Ryhmät pidetään riittävän pieninä, jotta jokainen saa riittävän henkilökohtaista ohjausta. 

Huom! Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia yrityksille. Ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopivasta koulutuksesta. 

 

TIERRAFINO SAVILAASTIT KOULUTUS

To 14.12.2023  klo 10.00 -17.00

Kurssilla tutustutaan käytännönharjoituksien avulla seuraaviin Tierrafino savilaasteihin: Finish, Duro ja Concrete Look.
Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat perustiedot tuotteesta, sen käsittelytavoista sekä pääsevät käytännössä kokeilemaan materiaaleja tekemällä mallipaloja. Käymme läpi myös tuoteominaisuuksia ja käyttökohteita. Lisäksi tutustumme tehosteiden (olki, helmiäinen, musta kiille) käyttöön Finish ja Duro laasteissa.

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: Vähintään 5 henkilöä ja max. 8 henkilöä.

PAIKKA: Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

HINTA:240 €/henkilö. Hinta sisältää kahvin, teen ja lounaan. (sis.alv24%)

ILMOITTAUTUMINEN: info@decos.fi

KOULUTTAJA: Martijn Heinsius, studioheinsius.com @tadelakt

varaa paikka kurssiesite

TIERRAFINO STONE TADELAKT KOULUTUS

 

Pe 15.- la 16.10.2023  klo 10.00 -17.00

Kurssilla tutustutaan käytännönharjoituksien avulla alkuperäiseen marokkolaiseen Tadelakt –pinnoitteeseen. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat perustiedot tuotteesta sekä pääsevät käytännössä kokeile-maan materiaalia. Tehtävien mallipalojen avulla päästään kokeilemaan Tadelakt tekniikkaa ja opitaan tuotteiden ominaisuuksista sekä käyttömahdollisuuksista. Koulutuksessa käydään läpi myös tuotteen mahdollisuuksia erilaisissa käyttökohteissa sekä vaadittavat pohjustukset.

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: Vähintään 5 henkilöä ja max. 8 henkilöä.

PAIKKA: Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

HINTA: 490 €/henkilö. Hinta sisältää kahvin, teen ja lounaan. (sis.alv24%)

ILMOITTAUTUMINEN: info@decos.fi

KOULUTTAJA: Martijn Heinsius, studioheinsius.com @tadelakt

varaa paikka kurssiesite