ASENNUSKOULUTUKSET

Järjestämme koulutuksia Tierrafino ja Rivedil tuotteista. Koulutukset ovat perustason koulutuksia, jotka sopivat kaiken tasoisille kurssilaisille. Koulutuksessa pääsee tekemään mallilevyjä materiaaleilla ja saa käytännön vinkkejä asennukseen sekä teoriatietoa pohjien vaatimuksista ym. Koulutukset järjestetään noutovarastollamme Suutarilassa, joka on Kehä 3 varrella ja sinne on helppo tulla mistä päin Suomea vain. 

Olemme ryhmitelleet kursseja tuoteryhmittäin ja kurssin kesto on yleensä 6-8 tuntia. Ryhmät pidetään riittävän pieninä, jotta jokainen saa riittävän henkilökohtaista ohjausta. 

Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia yrityksille. Ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopivasta koulutuksesta. 

2021 syksyllä on mahdollista pitkästä aikaa järjestää kursseja ja alta löydätkin tällä hetkellä saatavilla olevat kurssipäivät.

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi kauan odotetuissa workshopeissa! 

SAVILAASTIT KOULUTUS

To 18.11.2021  klo 10.00 -16.00 ( 6 h )

Kurssilla tutustutaan käytännönharjoituksien avulla seuraaviin Tierrafino savituotteisiin: Duro sisustuslaasti ja Concrete Look savilaasti. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat perustiedot tuotteesta, sen käsittelytavoista sekä pääsevät käytännössä kokeilemaan materiaalia. Käymme läpi myös tuoteominaisuuksia ja käyttökohteita. Lisäksi tutustumme tehosteiden (olki, helmiäinen, musta kiille) käyttöön Duro savilaastin kanssa.  

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: Vähintään 5 henkilöä ja max. 8 henkilöä.

PAIKKA: Decos Oy, Lyhtytie 13, 00750 Helsinki

HINTA:180 €/henkilö. Hinta sisältää kahvin, teen ja voileivän.

ILMOITTAUTUMINEN: info@decos.fi

KOULUTTAJA: Martijn Heinsius, Tadelaktdesign.com @tadelakt

varaa paikka kurssiesite

KALKKILAASTIT KOULUTUS

Pe 19.11.2021  klo 10.00 -17.00 ( 6-8 h )

Kurssilla tutustutaan käytännönharjoituksien avulla Rivedil Travertino Beton ja Marmorino kalkkilaasteihin. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat perustiedot tuotteesta, sen käsittelytavoista sekä pääsevät käytännössä kokeilemaan materiaalia. Käymme läpi myös tuoteominaisuuksia ja käyttökohteita sekä eri käyttökohteiden vaatimia suoja-aineita. Molemmista materiaaleista käydään läpi kaksi erilaista asennustekniikkaa.

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: Vähintään 5 henkilöä ja max. 8 henkilöä.

PAIKKA: Decos Oy, Lyhtytie 13, 00750 Helsinki

HINTA: 240 €/ henkilö. Hinta sisältää kahvin, teen ja voileivän.  

ILMOITTAUTUMINEN: info@decos.fi 

KOULUTTAJA:  Martijn Heinsius, Tadelaktdesign.com  @tadelakt

varaa paikka kurssiesite