RIVEDIL TERRE D’ITALIA ROUGE ERIKOISMAALI

TUOTEKUVAUS 

Terre D’Italia Rouge on sisustusmaali, jonka pintassa on metallinen hohde ja se saa aikaan patinoituneen, rustiikkisen ilmeen seinäpinnoille. Tämä näyttävä sisustusmaali on helppo asentaa ja se soveltuu useimmille pinnoille. Materiaaliin lisätään joko hopea tai kulta kimalletta, antamaan metallista ilmettä.  Perinteisessä Rouge erikoismaalissa materiaalipiskot ovat aina tummia ja tästä johtuen vaaleat värisävyt eivät ole mahdollisia. Uudessa Rouge Light erikoismaalissa materiaalipiskot ovat pienempiä ja vaaleampia ja tällä voidaankin tehdä myös vaaleampia sävyjä. Lisäksi Rouge Light erikoismaalissa lopputulos on aina hieman rauhallisempi kuin alkuperäisessä Rougessa. Pinnasta tulee aina eloisa ja siinä on värisävyjen vaihtelua sekä hieman hohteisuutta. Pinta on kuitenkin sileä ja yhtä ohut kuin normaalissa maalissa. 

RIVEDIL TERRE D’ITALIA ROUGEN KÄYTTÖKOHTEET

Rouge erikoismaali soveltuu kuiviin sisätiloihin katto-ja seinäpinnoille. Suoja-aineella käsiteltynä pinnasta tulee pestävä, jolloin sitä voidaan käyttää myös esim. keittiön välitilassa tai wc-tiloissa. 

ASENNUS

Rouge erikoismaalin levitys tehdään erikoissiveltimellä, jonka jälkeen pinta tasoitetaan stuccolastalla. Asennustavasta riippuen pinnasta voidaan tehdä eloisampi tai hieman rauhallisempi, riippuen siitä kuinka paljon maalia käytetään ja kuinka nopeasti pinta tasoitetaan lastalla levityksen jälkeen. Valmis pinta voidaan tarvittaessa käsitellä suoja-aineella, kuten Hydro Finish Opaco suoja-aineella.