RIVEDIL SINFONIA HELMIÄISSTUCCO

TUOTEKUVAUS

Rivedil Sinfonia helmiäisstucco on mattapintainen materiaali, mutta hohtaa metallisena valon osuessa sen pintaan. Sinfonia on pinnaltaan hienostuneen alcantaramainen. Sen pinnassa on sävyjen vaihtelua, johtuen lasta-asennuksesta sekä hohteisuudesta. Materiaalia löytyy kahta eri metallin hohdetta. Sinfonia Silver materiaalin pinta hohtaa hopeisena valon osuessa sen pintaan. Sinfonia Gold pinta hohtaa kultaisena. Kullan sävyisessä tulee huomioida, että perusmateriaali on kultaisen värinen, joten ihan vaaleita sävyjä ei voida toteuttaa Sinfonia Gold materiaalilla. 

RIVEDIL SINFONIA HELMIÄISSTUCCON KÄYTTÖKOHTEITA

Sinfonia soveltuu kuiviin sisätiloihin katto- ja seinäpinnoille. Suoja-aineella suojattuna sitä voidaan käyttää myös keittiön välitiloissa ja wc-tiloissa sekä julkisissa tiloissa, kuten ravintoloissa. 

ASENNUS

Rivedil Sinfonia helmiäisstucco levitetään lastalla kahtena kerroksena. Siinä on metallinen kiilto ja väri mukana, joten erityisiä kiillotustekniikoita ei tarvitse hallita sitä asennettaessa. Sinfonia voidaan myös asentaa telalla, jolloin pinnasta tulee hieman mattaisempi ja siinä on hieman epätasaisuutta.