RIVEDIL TRAVERTINO BETON KALKKILAASTI

TUOTEKUVAUS

Rivedil Travertino Beton kalkkilaasti on aito ja rouhea italialainen materiaali.  Tällä sisustuslaastilla voidaan toteuttaa klassista italialaista travertiinikiveä muistuttavaa pintaa. Myös erilaiset kuviolliset pinnat ja rouheat teolliset seinäpinnat onnistuvat tällä materiaalilla helposti. Travertino Beton voidaan sävyttää kokonaan sävylliseksi laastiksi tai käyttää sävytykseen värillistä suoja-ainetta. Silloin pinnan elävyys korostuu, kun värillistä suoja-ainetta jää enemmän pinnan karkeampiin kohtiin. Tämä materiaali on varma ja ajaton valinta niin kodin sisustukseen kuin julkisiin kohteisiinkin. 

RIVEDIL TRAVERTINO BETON KALKKILAASITN KÄYTTÖKOHTEET

Soveltuu seinä- ja kattopinnoillekuiviin sisätiloihin sekä takkapintoihin. Vahalla tai suoja-aineella suojattuna myös keittiön välitiloihin, wc-tiloihin sekä julkisiin kohteisiin, kuten ravintolat, hotellit ym. 

ASENNUS

Asennetaan yhdellä tai kahdella kerroksella stuccolastalla primeroidulle pinnalle. Pinta muotoillaan lastalla halutunlaiseksi. Voidaan viimeistellä vahalla tai nestemäisellä suoja-aineella.