TIERRAFINO BASE POHJUSTUSLAASTI

TUOTEKUVAUS

Tierrafino Base on laasti sisätilojen pintojen pohjustukseen, tasoittamiseen ja rappaamiseen. Se koostuu hiekasta ja savesta ja siihen voidaan haluttaessa lisätä olkea. Base on hengittävä ja tasaa ilmankosteutta. Se on luonnollisesti antistaattinen. Base pohjustuslaasti on helppo puhdistaa ja korjata. Base on ihanteellinen pintojen muotoiluun, koska sitä voidaan levittää aina 12 mm vahvuiseksi. Se säteilee miellyttävästi lämpöä ja siksi se soveltuu seinän sisään rakennetun lämmityksen yhteyteen.

KÄYTTÖKOHTEET

Soveltuu kuiviin sisätiloihin katto- ja seinäpinnoille. Alustan tulee olla kuormitusta kestävä, imukyinen sekä pölytön ja rasvaton. Alustan tulee olla riittävän karkea, jotta laasti voi tarttua siihen mekaanisesti. Poista maalikerrokset.

ASENNUS

Levitä ensimmäinen kerros 10-15 mm vahvuiseksi. Anna asettua ja käy läpi pinta teräslastalla.  Mikäli Basen päälle tulee Tierrafino Finish tai Duro –laasti, jätä Base  karkeaksi ja käy läpi sienellä sen ollessa vielä märkä. Mikäli päälle tulee savimaali, Base voidaan tasoittaa lastalla sileäksi tai jättää karkeaksi käymällä läpi uudelleen sienellä kuivumisen aikana. Vahvista Base verkolla kohdissa, joissa erilaisia alustoja. Asenna verkko aina 10 cm edellisen vahvisteen päälle. Käytä ruostumatonta teräsverkkoa.