TUOTEKUVAUS

Tierrafino Finish  sisustuslaasti on 100% luonnon raaka-aineista valmistettu savilaasti. Sisustuslaastin viimeistelty pinta erottuu paitsi viehättävällä
elävyydellään myös särmikkäällä karheudellaan. Se on sekoitus luonnossa esiintyvistä savista ja värillisistä hiekoista. Sisustuslaasti on puhdas luonnontuote, eikä sisällä lisäaineita.
Finish savilaasti on hengittävä ja tasaa ilmankosteutta. Se on luonnollisesti antistaattinen.Tierrafino Finish savilaasti on hengittävä, lämpöä ja kosteutta tasaava ja se vähentää kaikua. Sen avulla luot terveellisen ympäristön niin kotona kuin työpaikalla.
Ylijäämät voi laittaa maahan/kompostiin, koska se on puhdas luonnontuote.

KÄYTTÖKOHTEITA

Tierrafino Finish savilaasti soveltuu kuiviin sisätiloihin katto- ja seinäpinnoille sekä takkapinnoille. Ei sovellu pinnoille, jotka ovat alttiina vedelle.

ASENNUS

Pohjusta pinta Tierrafino Contact primerilla. Sekoita sen jälkeen laastimassa ohjeen mukaan. Asenna sitten sisustuslaasti lastalla ja viimeistele pinta halutuun pintastruktuuriin. Pinnalle on suoritettava viimeistelypesu, jossa irtonainen saviaines poistetaan pinnalta ja pestään mahdolliset tehosteet esiin.