Kaipaako takkapinta tai tiiliseinä uudistusta?

Tierrafino T-paint

Monen kotona on näitä oman aikansa kukkasia – tiilitakkoja tai kokonaisia tiiliseiniä. Näiden pintojen uudistamiseenkin on ratkaisuja! Jo maalituotteilla saat ison muutoksen aikaan, kun pinnasta tulee yksivärinen. Jos haluat modernimpaa ja täysin sileän pinnan tiilipinnan tilalle, on vaihtoehtoina monet sisustuslaastituotteemme. Tuotteillamme muutos on nopea ja näppärä toteuttaa ja saa aikaan todellisen muutoksen.

Tiilipintoja voidaan uudistaa helposti Tierrafinon savipohjaisilla tuotteilla. Nämä luonnonmukaiset tuotteet sopivat myös kuumeneviin takkapintoihin. Nämä myös näyttävät hyvältä tiilipinnalla, koska ovat samaa materiaalia kuin alkuperäiset tiilet- savea ja hiekkaa. Ne eivät muodosta muovimaista kalvoa tiilipinnalle, vaan hengittävän ja eläväpintaisen kauniin viimeistelyn.

Jos haluat säilyttää tiilipinnan struktuurin, voit maalata pinnan Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla. Tällöin saat yksivärisen seinäpinnan säilyttäen tiilikuvion. Tierrafino T-paint on täysin luonnonmukainen savipohjainen erikoismaalituote. Materiaali kestää hyvin kuumenevissa pinnoissa ja sopii erityisesti tiilipintaisten takkojen uudistamiseen. Pinnaltaan T-paint on roisoinen ja maanläheinen. Maalaus on helppo tehdä ilman ammattilaista telalla tai siveltimellä. Tekstuurimaalin joukkoon voidaan lisätä tehosteita, kuten helmiäistä ja olkea. Näin materiaalin ilmeestä saa hienostuneemman tai rustiikkisemman toiveidesi mukaan.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä.

Jos haluat tiilikuvion piiloon, voit uudistaa pinnat Tierrafino Duro savilaastilla. Jos pinnan korkeuserot eivät ole suuria, voit tehdä sen suoraan Duro laastilla. Ensimmäisellä kerroksella pyrit täyttämään vain saumakohdat tiilipinnasta. Toisella kerroksella sitten asennat yhtenäisen tasaisen pinnan. Tierrafino Duro on luonnonmukainen, savipohjainen sisustuslaasti. Soveltuu niin uusille kuin vanhoille takkapinnoille. Helppo asentaa lastalla. Duro sisustuslaastissa on runsaasti värivaihtoehtoja ja pinta voidaan viimeistellä toiveidesi mukaan. Duro sisustuslaastilla voit tehdä tyylikkään sileän takkapinnan tai karkean teollisen pinnan.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä.

Jos korkeuserot saumojen ja tiilien välillä ovat suuret, voidaan pinta myös ensin ylitasoittaa siihen tarkoitetuilla tuotteilla. Sen jälkeen voidaankin sitten tehdä halutunlainen uusi pinta. Tällöin voidaan käyttää lähes tulkoon, mitä tahansa tuotettamme. Muista kuitenkin huomioida, jos käsittelet esim. takkapintaa, että kaikki tuotteet eivät kestä kuumuutta.

Tässä muutamia esimerkkejä tiili- ja takkapinnoista: